Hogyan spóroljon meg egy halom pénzt?

Az előző hírlevelek alapján megtudtuk,hogyan mérjük fel az adott javító műhelyt és hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet.Ha ez sikerült az általunk javasolt szempontokat figyelembe véve meghatározni a teljes elégedettség érdekében szertnénk még néhány lényeges dolgot elmondani.

 

Hogyan spóroljon meg egy halom pénzt?

avagy

Kezdje el nyesni autóval kapcsolatos kiadásait most!

 

Az előzőekben  megtudtuk milyen szempontok alapján mérjük fel és  hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb szervizt.  Amennyiben ezt sikerült az általunk javasolt szempontok alapján megtenni, a teljes elégedettség érdekében  még néhány lényeges dolgot elmondok.

Tehát most az autónk épp a szervizben van és mi kapjuk a telefonhívást, hogy elkészült mehetünk érte. Elmondom mire kell odafigyelni a gépkocsi átvételekor!

Először is mindenképpen egy próbaút megetételét kezdeményezem, hogy együtt tudjuk  leellenőrizni a szervizvezetővel vagy a szerelővel, valóban elvégezték a megrendelt javítást. Aztán a számla kiegyenlítése után az  elvégzett javításról bizonylatot kérek amennyiben  nem adnának.

Ezzel az olyan hibák megjavítását igazolhatjuk amelyeket egy próbaúttal nem tudunk ellenőrizni. A garanciát is ezzel tudjuk bizonyítani. Legyen rámenős és kérje vissza a kiszerelt alkatrészeket! Ezzel nem csak ellenőrzi, hogy mit cseréltek az autóján de szóljon hogy ezeket az alkatrészeket mindig az újak csomagolásában tegyék, így meggyőződhet azoknak a minőségéről is.

Kiderülhet,hogy egyes alkatrészek cseréje szükségtelen volt amit egy szakértőnek ezzel bizonyíthat. Amennyiben minden rendben van Ön elégedetten és egy megújult autóval távozhat.

Egy szervíz mellyel meg van elégedve  és élvezi a teljes bizalmát is, mindkettőjük számára előnyös kapcsolat. Miért? Mert Ön továbbra is hozzájuk fordul és ennek következtében az autóját töviről hegyire ismerni fogják.

Ezzel megelőzhető komolyabb bajok kialakulása. Előre tudni fogják hogy kb.mennyi km. múlva lesz esedékes az adott alkatrész cseréje, amivel Ön is előre kalkulálhat.

Ez az ismertség, közös együttműködés az ár kialakítására is kedvezően hat.

Végkövetkeztetés: ha kikötött egy jó szerelőnél és elégedett vele ne keressen tovább!


Következő hírlevelünk az autótulajdonosok feladatairól szól majd.

 

Tudja a Derby Auto weboldalnak van egy klassz,  Facebook oldala, amit  ide kattintva Ön is azonnal elérhet! Ha Önnek is van facebook oldala, csatlakozzon hozzánk. Már csak azért is mert így sokkal több infót tudunk megosztani.

 

Ha még nincs Facebook oldala: találtunk egy  klassz videót ami nagyon jól bemutatja, hogy hogyan tud 2perc alatt egy Facebook oldalt létrehozni.

 

A videó segítségével regisztráljon a Facebook(www.facebook.com) weboldalán, utána pedig csatlakozzon hozzánk.

 

Üdvözlettel: Molnár Csaba
                     Derby Autó

 

Ha erről a fantasztikus dologról, barátait ismerőseit is tájékoztatja, Ök bizonyára hálásak lesznek Önnek ezért!