Részecskeszűrő tisztítás

2006 óta csak részecskeszűrővel ellátott dízel autókat lehet forgalomba helyezni. Ez azt jelenti, hogy az újabb autók kipufogójába egy koromszűrőt építenek be mely 95%-ban kiszűri a kormot,nem terhelve vele a levegőt....

Részecskeszűrő tisztítás


Autószervizünk, 100%-os hatékonysággal tisztítja a Részecskeszűrőt!

A részecskeszűrő és a katalizátor tisztításra specialis technológiát dolgoztunk ki, amit hosszú idő óta tesztelünk. A gyakorlatban még nem fordult elő, hogy a tisztítás miatt valaki reklamált volna. Tehát a technológia garantáltan működik, és természetesn erre garanciát vállalunk. Egyébként értünk az autójavítás minden részéhez. Nincs olyan autótípus, amellyel kapcsolatban ne rendelkeznénk nagy tapasztalattal. Minden munkatársunk, kiemelkedő tudású, a környezetében ismert, gyakorlott szakember! Számos magyarországi márkaszerviz és magánszemély is nálunk tisztítattja a részecskeszűrőket!


Részecskeszűrő problémára utaló jelek:

  • Hagyományos regenerálás sűrűbbé válik
  • Indokolatlanul többet fogyaszt a gépjármű
  • Az autó teljesítménye visszaesik
  • Elszineződött, szürke füst távozik a kipufugóból
  • Végső eset, amikor a check lámpa is jelez

Mennyi időt vesz igénybe a részecskeszűrő tisztítás?

Amennyiben reggel elhozza hozzánk az autóját, másnap délután 16 óráig megcsináljuk! *

*Egyes típusok esetében 2 napra készül el az autó!


Messze lakik tőlünk? Semmi gond! Megoldjuk!

Szervizünkbe sokan küldenek részecskeszűrőket tisztításra. Erre bevezettünk egy nagyon egyszerű módszert. Ezen felül amennyiben igény van rá, telefonon ingyenes technikai segítséget is nyújtunk.


Mikor nem tisztítható a részecskeszűrő?

A részecskeszűrő abban az esetben nem tisztítható, ha a kerámiabetét sérült (pl. olvadt, vagy szándékosan károsították meg a DPF kiiktatásának reményében).

A részecskeszűrő fizikai sérülésére utaló jel lehet, ha a kipufogóban jelentős mennyiségű korom gyűlt össze. Ezt úgy tudja megnézni, hogy egyszerűen benyúl a kipufugóba kb. 5 cm mélységig. Ha nagyon kormos lesz a keze, akkor esélyes, hogy sérült a kerámiabetét. Ha ezt tapasztalja, még akkor se veszítse el a reményt, mert vannak esetek, amikor menthető a szűrő. Amennyiben már biztos abban, hogy a DPF szűrő nem tisztítható, akkor is van megoldásunk az Ön számára! Felújított DPF szűrőket kínálunk


Részecskeszűrő tisztítás áraink

Nem tartozunk az árverős-lehúzós autószervizek közé!!!

Részletes árlistánkat autótípusokra lebontva megtalálja itt: ÁRAK

Az árak fix árak! Áfás és Áfa-mentes számlát is ki tudunk állítani!!!

Részecskeszűrő tisztítás professzionális eszközökkel!

Szervizünk azért vált profivá a DPF tisztítás területén, mert azóta fejlesszük a tisztítás módszereit, amióta megjelentek az első DPF-es autók. Minden lehetséges módszert kipróbáltunk, amellyel mások is dolgoznak, de egyik sem nyújtott 100%-os megoldást. 2013-ban célzott, tanulmányútra indultunk, kiváncsiak voltunk, mások ezt hogyan csinálják. A tapasztalatainkat összegyúrva arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy Német kötődésű cég járműmérnöke és vegyészmérnöke segítségével kidolgozzuk módszert alkalmazzuk, amely reményeink szerint ténylegesen 100%-os megoldást jelent a részecskeszűrő tisztításra. Az eljárás kidolgozásának fő szempontjai a hatékonyság és a környezetbarát eljárás volt. Egy évig teszteltük a módszert. Egy éven belül egyetlen garanciális tisztításra sem volt szükség, így az eljárás 100%-osnak bizonyult! Azóta számos hazai márkaszervizhez jutott el a hírünk, és hozzánk küldik Ügyfeleik autójának szűrőit tisztításra.

Figyelem!!! A szoftveres regenerálás nem egyenlő a részecskeszűrő tisztításával, azonban ugyanannyit (vagy még többet) elkérnek a szervizek érte! A szoftveres regenerálás ideiglenes megoldás lehet, de rövid időn belül a szűrő újra eldugul! A valós részecskeszűrő tisztítás a szűrő le- és felszerelésével, fizikai tisztításával jár és több órás munkafolyamat!


Garancia

Amennyiben nálunk történik a le-és felszerelés is, 20.000 km vagy 12 hónap garanciát biztosítunk. A garanciát a munkalappal tudja érvényesíteni! A garancia VALÓS garancia!

Csereautó lehetőség

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire nehéz megoldani egy autó-mentes napot. Éppen ezért, előzetes megbeszélés alapján csereautót biztosítunk, melynek díja 5000 Ft/nap, amely tartalmazza az üzemanyag fogyasztást is. Kaukció nincs!

Baráti üdvözlettel: Majoros János

Derby Autószerviz